Foredrag #7

Skreddersydde foredrag – hva vil du prate om?

Ønsker du et skreddersydd foredrag? Ta kontakt og vi avtaler tematikk med elementer fra disse foredrag, innenfor din bransje og behov. Jeg kan også koble inn andre tema, innenfor helse, finans, energi eller industriell innovasjon og transformasjon.  

Jeg tar også veldig gjerne konferansier-oppdrag. Min stil er kunnskapsrik og uformell, og jeg pleier å få involvert publikum og koblet godt mellom punktene i agenda. Tidligere konferansierer har kommentert at det har vært en sterk helhetlig opplevelse, med god læring for hele salen, og mye inspirasjon. 

Hvis du ønsker paneldeltaker som godt kobler mellom forskjellige teknologiske og samfunnsmessige, politiske og forretningsmessige arena, kan jeg også gjerne delta i panelsamtalen din. Jeg elsker alt som gir nye innsikter, og det å holde foredrag, konferanse eller panel er den beste læringsopplevelsen som finns.